Overslaan naar content

Jouw Toekomst Bij Blankers Schoon!

Op locatie
  • Open sollicitatie (Weert / Echt, Limburg, Nederland)
Open sollicitatie

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij de aantrekkelijkste werkgever van Limburg? Wil jij je talenten inzetten binnen een dynamisch en groeiend familiebedrijf? Blankers Schoon verwelkomt gemotiveerde kandidaten die zich willen aansluiten bij ons team van gedreven medewerkers!


Welkom bij Blankers Schoon! Wij zijn geen gewoon schoonmaakbedrijf – wij zijn een dynamisch familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1966. Met 350 medewerkers noemen we onszelf trots de Blankers Family. Als de aantrekkelijkste werkgever van Limburg, hebben we ons ontwikkeld tot dé betrouwbare partner voor prachtige en gerenommeerde bedrijven in de regio. Bij Blankers Schoon draait het niet alleen om schoonmaken, maar ook om duurzaamheid en moderne technologie.

Vereisten


Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die ons team willen versterken. Of je nu ervaring hebt in de schoonmaakbranche of nieuw bent en bereid bent om te leren, we willen graag van je horen! We bieden mogelijkheden voor verschillende functies, waaronder schoonmaakmedewerker, teamleider en ondersteunende rollen op ons hoofdkantoor.


Waarom Blankers Schoon?

Bij Blankers Schoon krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor kwaliteit en innovatie. Bij Blankers Schoon krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor kwaliteit en innovatie. We bieden een prettige werkomgeving waar jouw inzet wordt gewaardeerd en je volop kansen krijgt om door te groeien.


Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur ons dan een open sollicitatie! Wij ontvangen graag je CV en een korte motivatie waarin je vertelt waarom je bij Blankers Schoon wilt werken. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter via telefoon of WhatsApp op +31 (0)6 30833403, of stuur een e-mail naar werken@blankersschoon.nl. We kijken uit naar jouw reactie!Op locatie
  • Open sollicitatie (Weert / Echt, Limburg, Nederland)
Open sollicitatie

of